Friday, December 4, 2009

MorNinG glOry

hehehe..arini bgn lewat mcm sediakala..ngantuk wes..kul 4lbh br tdo smlm..bkn 4ptg yer,4 pagi..pengorbanan sbb nk skype ngan my fiance..huhu..tp kn kau pikir2,berbaloi ke erk aku asyik duk bjage mlm gni sedangkan bl skype, fiance aku tuh duk bz je manjang..aishh..kadang2 tension den tau ..nak marah pun ade...takpe aima..sabarr byk2..kalu x bjage,sure la xdpt nk bhubung..huhu..

sejak fiance aku g blajar jauh nun d sane,rutin harian aku dh byk berubah..

kul 12-1 tgh =>
Time ni fiance aku dh tdo..waktu die beza 8jam dr mesia..n time ni aku akan bgn dr tdo..kadang2 tu bunyi azan zohor br bgn betul2 hehe.anak dara ape la aku ni erk...kalau x,bergolek2 dulu diatas katilku yg empuk..Haa, bckp pasal katil empuk ni, just kat umah je leh bg istilah ni..kalau kat ostel, katil aku tu ya allah, tilamnye dh tkeluar spring tau..tiap2 mlm tdo aku xlene..huhu..malangnyer nasib..sabar jela.. =(

kul 2-4 ptg =>
kalau bgn tdo,biasenye rutin aku,aku akan mandi n bersihkan diri..time skrg ni musim hujan, sejukkk wes..pas mndi, aku on fesbok..check ape yg patut..post ape yg patut..tp biasenye just tgk2 je..xde idea nk posting ape kt ctu..huhu..xfemes ekpun..
Pastu aku akan turun ke dapur, masak ape yg patut tuk adik2 kt umah ni..biasenye sis in law akan bantu same aku kat dapur..die lg terror masak wes walaupun umur br 20 taun..
pas mkn aku lepak2 dpn tv, xpun on9 je..bc metro, murai.com, oh tidak.com or serve pape jela tuk ilangkan bohsan.. 

Kul 5-7 ptg =>
ni lar time paling bohsan..perut dh kenyang, mate pn makin nak tertutup..hehe..cam ular sawa..tambah lg cuace skrang yang sejuk..musim tengkujuh..keje aku time ni ialah men game atau tdo blik..zZZZZzzz :p

kul 8 -10 mlm =>
Biasenyer pas mandi solat n bc quran kalau rajin, aku akn turun ke dapur masak ngan mama atau sowang2..mama skrang jarang masak..so aku la yg jd mangsa kene masak..huhu..walaupun jd chef x btauliah, adik2 mkn je pe yg thidang..haha

kul 10-4 pg>
Ni time aku on9 ngan fiance..on skype, on fesbok, on ym n on everything la..hahaha..lepas puas bercit-cat, aku pun tidowwwww balik...zZZZzzZZzzz

Begitula rutin harian aku yg bername Yuyu Aima.hehe

2 comments:

khalifah said...

em.. kt upm amik kursus ape... padil dtm 06-09

AimA said...

amek mescom